➤ God service med klare aftaler

➤ Autoriseret kloakmester

➤ Professionel rådgivning

Belægning- og anlægsarbejde til dine behov

Mange gør-det-selv typer har det med at lave deres eget belægning- og anlægsarbejde, hvad end det drejer sig om terrasser, indkørsler, trapper eller støttemure, og resultatet kan blive godt, men det er sjældent det samme, som når en professionel med ekspertise på området går i gang med opgaven. Med andre ord er du som kunde hos os garanteret et professionelt arrangement, så resultatet bliver præcis, som du vil have det.

Vi rådgiver i forhold til materialer og underlag, så den optimale løsning findes til dig, der skal have lavet belægning og anælægsarbejde i Odense, Svendborg, Nyborg eller et andet sted på Fyn.​

Mange års erfaring inden for belægning- og anlægsarbejde

Med utallige projekter og år i baggagen er vores brolæggere fagligt helt i top, og det er jo det, man ønsker, når man bestiller et stykke professionelt arbejde.​

Undgå derfor irriterende småfejl og forvirrende kommunikation, når du skal have dit belægning og anlægsarbejde gjort. Din tilfredshed er det vigtigste for os, fordi tilfredse kunder er vores vigtigste aktiv.

Få lavet det, som du ønsker

Måske du tænker, at din opgave med belægning- og anlægsarbejde er uden for periferien af, hvad vi tilbyder, men den generelle tendens er, at ingen opgave er for specifik til, at vi ikke kan finde en løsning. Oftest kan vi gennem en kort gennemgang af din projektidé komme frem til den løsning du ønsker. Det er os der laver det du ønsker, så vi tager glædeligt imod nye udfordringer i forhold til belægning- og anlægsarbejde.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på belægning- og anlægsarbejde på 73 70 65 60 eller kontakt os via kontaktformularen.​

​​få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os i dag og få et godt tilbud på slamsugningsarbejde.

Om firmaet

Entreprenørfirmaet Voldbro ApS beskæftiger erfarne kloakmestre, som i fællesskab projekterer nyanlæg og renoveringer. Vores kloakarbejde udføres naturligvis i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Kontaktoplysninger

Administrationen: kontor@voldbro.dk

Man - Søn: 24 timers service