➤ God service med klare aftaler

➤ Autoriseret kloakmester

➤ Professionel rådgivning

Jord- og betonarbejde overalt på Fyn og i trekantsområdet

Når der skal arbejdes med jord, og terrænregulering er det altid vigtigt, at det gøres ordentligt fra start, og selvom man ser sig selv som en rigtig handy man, kan selv den mindste fejl i arbejdet koste på lang sigt. Står du over for et noget jord- og/eller betonarbejde i nærheden af Odense, Nyborg eller Svendborg, anbefaler vi, at vores kvalificerede entreprenører inddrages i arbejdet, for at du får det optimale resultat ud af dit projekt.

Nybyggeri eller renovering – jord- og betonarbejde i de rigtige hænder

Hvad end det drejer sig om et helt nyt byggeri eller en renovering af noget, der eksisterer i forvejen, så tilbyder vi altid tilpassede løsninger til dig, så du får det præcis, som det passer dig. Hvad end det er byggemodning af grunde, gravearbejde eller støbearbejde, så er vores dedikerede medarbejdere med hver deres faglige speciale klar til at tage hånd om dit jord- og betonarbejde for at gøre din drøm til virkelighed.​

Fundamentet til noget godt

​I både overført og bogstavelig forstand, fordi når vi lægger fundamentet til grunden, lægger vi forhåbentlig også fundamentet til et godt samarbejde.

Kundens behov kommer altid i første række, og hvis der er nogle specielle ønsker hvad angår jord- og betonarbejde, er du altid velkommen til at teste vores ekspertise af. Vi kigger glædeligt på dit projekt og kommer med vores faglige vurdering af, hvad der bør gøres, hvordan det skal laves, og hvor lang tid det tager.

Kontakt os nu

​Få et uforpligtende tilbud på jord- betonarbejde på 73 70 65 60 eller kontakt os via kontaktformularen.​

​​få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os i dag og få et godt tilbud på slamsugningsarbejde.

Om firmaet

Entreprenørfirmaet Voldbro ApS beskæftiger erfarne kloakmestre, som i fællesskab projekterer nyanlæg og renoveringer. Vores kloakarbejde udføres naturligvis i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Kontaktoplysninger

Administrationen: kontor@voldbro.dk

Man - Søn: 24 timers service