➤ God service med klare aftaler

➤ Autoriseret kloakmester

➤ Professionel rådgivning

Kloakspuling på Fyn

​​Nogle gange er det bare nødvendigt med kloakspuling eller slamsugning, og uanset hvor meget man selv føler, at man bør kunne gøre noget ved det, kræver det det rigtige udstyr og maskineri, som den gængse dansker ikke lige har i skuret. 

Derfor tilbyder vi hos Ferritslev Slamsugning at gøre et stykke professionelt arbejde for dig, hvad end det er i Odense, Svendborg, Middelfart eller Nyborg, vi dækker hele Fyn. 

Med mange års erfaring inden for kloakarbejde kan vores professionelle spuleroperatør og kloakmestre helt sikkert hjælpe dig med dit kloakproblem, hvad end det skulle være.

Gør det professionelt – kloakspuling er ikke simpelt

Når vi sender vores mænd afsted for at ordne din tilstoppede kloak, sender vi dem ikke afsted uden de ved, hvilken opgave de går ind til. Det er naturligvis vigtigt for kvaliteten af arbejdet, at de får det korrekte udstyr med til at løse opgaven med, og ofte kræver det en kloakspuling for at finde frem til, hvad stoppet skyldes.​

Med vores udstyr foregår en sådan sugning og/eller spuling effektivt og hurtigt, så tilstopningen lokaliseres så hurtigt som muligt, så du kan komme tilbage til en normal hverdag. Kundens tilfredshed står øverst på listen, og derfor er effektiviteten altid i top.

​Adskillige løsninger til din kloak

Kloakspuling er næsten uundgåeligt, når vi skal hjælpe dig med din kloak, men vi tilbyder naturligvis adskillige løsninger til, hvad end problemet skulle være. 

Hvis du mangler lidt professionel assistance på området, skal du ikke tøve med at ringe og tage os med på råd – vi er her for din skyld.

Kontakt os idag

Vores kloakmester tager 800 kr. i timen ex. moms, men vi udarbejder naturligvis gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. 

Du kan kontakte os på telefon 73 70 65 60 eller kontakt os via kontaktformularen.​

​​få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os i dag og få et godt tilbud på slamsugningsarbejde.

Om firmaet

Entreprenørfirmaet Voldbro ApS beskæftiger erfarne kloakmestre, som i fællesskab projekterer nyanlæg og renoveringer. Vores kloakarbejde udføres naturligvis i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Kontaktoplysninger

Administrationen: kontor@voldbro.dk

Man - Søn: 24 timers service