➤ God service med klare aftaler

➤ Autoriseret kloakmester

➤ Professionel rådgivning

TV-inspektion – lokalisér problemet nemt og hurtigt​

TV-inspektion er en relativ ny metode til at finde ud af, hvad problemet i kloakken helt præcist er. Metoden er utrolig effektiv og præcis, fordi man får billedet nede fra kloakken, så man direkte kan se, hvor og hvad det er, der er galt.

I vores egne maskiner og køretøjer, der kører på hele Fyn lige fra Svendborg og Faaborg til Odense og helt til Fredericia, har vi altid et sådant kamera med, så vi på mest effektive vis kan løse problemet. TV-dokumentation er altid objektivt og præcist, så der ikke opstår uenigheder i forhold til både løsningsmetode og eventuelle forsikringsproblemer.​

Bange for skadedyr? Tjek med TV-inspektion

Har du mistanke om rotter i afløbene, så er TV-inspektion og montering af rottespærre en god løsning.

​Det kan være, du er ved at sælge et hus, og det ville være noget af en bombe, hvis der var rotter løbende i undergrunden, så derfor anbefaler vi et tjek ved den mindste mistanke af både helbredsmæssige og økonomiske årsager. Hvad end det er rotter, tilstopning eller skader i kloakken, så kan TV-inspektion lokalisere problemet, så hele processen forenkles for både os og dig.

​​

Kontakt os og få en faglig vurdering

Vi er eksperter inden for TV-inspektion, så uanset dit problem, skal du altid endelig bare ringe og få vores faglige vurdering af dit problem, og så finder vi ud af en løsning sammen med dig.

Få et uforpligtende tilbud på TV-inspektion på telefon 73 70 65 60, e-mail kontor@voldbro.dk eller kontakt os via kontaktformularen.

​​få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os i dag og få et godt tilbud på slamsugningsarbejde.

Om firmaet

Entreprenørfirmaet Voldbro ApS beskæftiger erfarne kloakmestre, som i fællesskab projekterer nyanlæg og renoveringer. Vores kloakarbejde udføres naturligvis i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Kontaktoplysninger

Administrationen: kontor@voldbro.dk

Man - Søn: 24 timers service